Yemliha Sami Yangın İlkokulu

Belgegeçer : 03523922001
WEB https://samiyanginio.meb.k12.tr
Adres : Yemliha Mahallesi Halil Özışık Cad. No54 Kocasinan/KAYSERİ
VİZYON : Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdaş,laik Atatürkçü, kendisi ve toplumu ile barışık bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen,esnek düşünme yeteneğini geliştirebilen,iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyebilen, iyi öğrenci, iyi insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.
MİSYON : Milli Eğitimin genel amaçları, temel ilkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, demokrasiye inanan ve demokratik katılımı uygulayan, evrensel değerlere sahip, farklılıkları ile övünen, geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmelliği hedefleyen, değişim-gelişim ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip eden ve kullanan, bilimsel düşünen ve proje geliştiren, kendini gerçekleştiren öğrenciler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 09.00 - 14.40
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Büyükşehir kapsamında olup, ulaşım büyükşehir otobüs işletmesi tarafından yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 30 km